Zoek jij een loopbaancoach die bij jou past?

Voor ons is het belangrijk wie jij bent als persoon, waar je je goed bij voelt en wat jou motiveert om resultaat neer te zetten op het werk. Samen ontdekken we jouw talenten en wat jij nodig hebt om je gelukkig en tevreden te voelen in je job. Al onze loopbaancoaches beschikken over een ruime ervaring, dragen discretie en eerlijkheid hoog in het vaandel én staan klaar om jou persoonlijk te helpen.

Jolien Wittock

Ik ben sportief, energiek en gepassioneerd door mijn job. Als ex-topsporter weet ik als geen ander dat er soms onverwachte dingen op je pad komen. Ik tracht samen met jou je talenten in kaart te brengen en te bekijken hoe je deze kan inzetten in je job. We gaan samen op pad zodat je opnieuw vol vertrouwen je professionele carrière kan ontdekken en verder richting kan geven.

BLM | De kracht van ervaring | Loopbaancoach | Jolien Wittock

Nathalie Daems

Iedereen heeft talent. Iedereen heeft de mogelijkheid om te schitteren in zijn/haar levensverhaal. Het is soms niet gemakkelijk om te weten waarin je kan uitblinken.

Tijdens mijn opleiding Sociaal werk groeide mijn passie om mensen te helpen in het vinden van zijn/haar talent richting werk. Ik heb gewerkt in de uitzendsector en IT consultancy waar ik mijn passie wou inzetten, maar er ontbrak telkens iets. Bij BLM kan ik mijn passie inzetten om anderen te laten schitteren. Ik werd zelf een ster in mijn levensverhaal en geniet er al minstens 2 jaar elke dag van.

Wil jij ontdekken hoe je een ster kan zijn in jouw levensverhaal? Zet de plankenkoorts aan de kant en ga met mij mee op pad!

BLM | De kracht van ervaring | Loopbaancoach | Nathalie Daems
BLM | De kracht van ervaring | Loopbaancoach | Iris Mangelschots

Iris Mangelschots

Het is steeds mijn verlangen om anderen te helpen en te zien groeien. Ik ben dan ook een positief iemand, een bouwer en motivator.

Na mijn opleiding Sociaal Agogisch Werk, startte ik in de uitzendsector. Tijdens deze periode leerde ik de bedrijfswereld zeer goed kennen, echter mijn hart kriebelde meer richting het ondersteunen van personen in hun loopbaanvragen. Op mijn 30ste waagde ik de sprong. Nu ben ik ruim 4 jaar actief als coach. Van mijn passie kon ik mijn beroep maken, waardoor ik dagelijks met veel enthousiasme een meerwaarde beteken voor anderen.

Zie jij het zitten om samen met mij deze uitdaging aan te gaan? Ik kijk er alvast naar uit om jou alle praktisch tools aan te reiken waardoor jij de beste versie van jezelf zal zijn.

Erica Conraads

Mensen vooruit helpen: dat maakt mij gelukkig. Ik geniet ervan om naar mensen te luisteren, hen te motiveren, te begeleiden en te ondersteunen. Belangrijk voor mij hierbij is vertrekken vanuit het verhaal van de persoon die voor mij zit. Ik sta graag naast je in je zoektocht naar wat je drijft en wat je belemmert in je loopbaan. Elkaar leren kennen en vertrouwen is een basisvoorwaarde om dit traject succesvol te maken.

BLM | De kracht van ervaring | Loopbaancoach | Erica Conraads